Poortwachterkalender

Alle wettelijk verplichte stappen volgen de Wet Verbetering Poortwachter overzichtelijk op een rij. Dé leidraad in het verzuimproces, zodat je geen enkele stap mist of voor verrassingen komt te staan. Vul hieronder de benodigde gegevens en en binnen enkele minuten heb je de ingevulde Poortwachterkalender in je mailbox!

 • Datum 1e ziektedag

  Geef hieronder de dag van de maand, maand en jaartal in. Als voorbeeld: 04 (DD), 09 (MM), 2020 (JJJJ) voor de datum 04-09-2020.

 • Overige gegevens

  Onderstaande velden kunt u aanvullen met de gegevens van de betrokkenen. Deze velden worden uitsluitend voor uw eigen administratie in de Poortwachterkalender geplaatst. Deze gegevens worden door ons niet bewaard en zijn uitsluitend bedoeld om voor u een overzichtelijke Poortwachterkalender te creëren waarop alle betreffende informatie in één document te vinden is.
 • Gegevens bedrijfsarts

  Vul hieronder de gegevens in van de bedrijfsarts (contactpersoon).

 • Gegevens casemanager

  Vul hieronder de gegevens in van de casemanager (contactpersoon).

 • TIP Maak een verzuimverzamelmapje voor iedere medewerker. Dit kan fysiek in een map en digitaal in de computer. Bewaar alles, ook korte gespreksnotities. Door structureel alle acties goed te bewaren voorkom je op termijn veel zoek en bedenkwerk tegen de tijd dat de WIA-aanvraag de deur uit gaat.