Arbeidsdeskundig onderzoek voor bedrijven

Arbeidsdeskundig onderzoek nodig voor een van uw werknemers? Komt diegene niet verder met zijn of haar werk? Zit het even niet mee en wilt u hem of haar weer energiek, zelfverzekerd en met het volle plezier aan het werk hebben? Wilt u stress voorkomen of wilt u uw werknemer laten herstellen van een burn-out? Dan bent u bij de arbeidsdeskundige van WerkWegen aan het juiste adres.

Arbeidsdeskundig onderzoek voor bedrijven bij WerkWegen

Wat u zich nu vast afvraagt: wat moet ik verstaan onder WerkWegen? WerkWegen gaat over het versterken van werkgevers, werknemers en collega’s. WerkWegen kan u helpen op gebied van arbeidsdeskundig onderzoek en coaching. Helder en duidelijk advies geven na een grondig onderzoek is het doel van WerkWegen. Hoe gaat de toekomst verlopen? Hoe gaat het verder? Wat zijn de vervolgstappen? Wie bent u? En wat wilt u? Het gezicht achter WerkWegen, Froukje, kan u helpen met het vinden van de antwoorden op deze vragen voor uzelf of uw werknemer. Wilt u zo snel mogelijk antwoorden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Arbeidsdeskundig onderzoek voor bedrijven, waarom?

Nu gaat er vast in uw hoofd om: maar waarom kies ik dan voor WerkWegen? Omdat WerkWegen u helpt met het hele traject, van begin tot eind. Ook krijgt u persoonlijk advies en wordt u begeleid op verschillende vlakken. Verder kunt u ook nog een aantal trainingen volgen met verschillende onderwerpen. Hiermee kunt u de kennis die u daar hebt opgedaan niet alleen voor uzelf gebruiken, maar ook delen met uw collega’s. Bent u benieuwd naar wat de ervaringen zijn met WerkWegen en wilt u zeker weten dat u goed terecht komt? We verwijzen u graag door naar alle referenties.

Naar alle referenties

Werkgever en werknemer verder helpen

Is uw medewerker voor langere tijd afwezig? Probeert diegene aan herstel te werken maar gaat dit niet zoals gewild? Wilt u weten wat voor kansen er dan zijn gemist? Wilt u een onafhankelijke mening over de re-integratie? Of een zorgvuldige opbouw van het re-integratie verslag met tot slot een advies voor het vervolgtraject? Dan is een arbeidsdeskundig onderzoek precies wat uw medewerker nodig heeft!

Naar arbeidsdeskundig onderzoek

Hoe werkt arbeidsdeskundig onderzoek?

Tijdens een arbeidsdeskundig onderzoek wordt er antwoord gezocht op de vijf volgende vragen: kan de medewerker terug naar het eigen werk? Zo nee, zijn er aanpassingen mogelijk om terug te keren naar het eigen werk? Weer nee, is er dan ander passend werk bij de eigen werkgever? Komt er weer een nee, is er dan passend werk te bedenken buiten de eigen werkgever? En tot slot, wat zijn de vervolgstappen? Wilt u weten hoe dit stap voor stap in gang wordt gezet? Neem dan een kijkje op onze pagina.

Samen komen we verder

WerkWegen heeft een groot netwerk van professionals waar we gebruik van maken als we meer kennis nodig hebben. Ook kunnen we de werkgever of de werknemer in dit netwerk doorverwijzen als er anderen zijn die beter kunnen helpen.

Neem contact op

Contactgegevens

  • Molenstraat 36
  • 4761 CL Zevenbergen
  • KvK: 20123374
  • BTW: NL 0014 50762 B94