Over werkwegen

WerkWegen is opgericht in 2006 door Froukje Smeding. Zij heeft een stevige achtergrond in het HR-werkveld in zowel profit als non-profit organisaties. WerkWegen heeft als doel een externe HR-partner te zijn voor werkgever én werknemer als er sprake is van langdurend verzuim.

De ‘neutrale derde’. Wij zijn een wegwijzer in de best ingewikkelde wetgeving rond verzuim. Ons doel is om weer vooruit te kunnen kijken: wat kan er nog wel? Hoe bereiken we dat? Ergens naar toe kunnen werken voelt altijd een stuk beter dan machteloos blijven zitten.

Diensten

Werken met professionals

WerkWegen heeft een groot netwerk van professionals die allen lid zijn van de beroepsvereniging NVVA en staan ingeschreven bij de Stichting Register Arbeidsdeskundigen. Dit betekent dat de arbeidsdeskundigen doorlopend bijgeschoold worden om up-to-date te blijven in hun kennis en vaardigheid. Ook hebben we collega’s die lid zijn van de NOLOC (beroepsvereniging van loopbaanprofessionals).

U mag van ons verwachten dat we u adviseren vanuit de meest recente wet- en regelgeving. Daarnaast hebben onze professionals een achtergrond in het werken met mensen (zoals HR, gezondheidszorg), zodat wij uw vraag kunnen plaatsen bij iemand met de juiste achtergrond.

werkwegenimg

Contactgegevens

  • Molenstraat 36
  • 4761 CL Zevenbergen
  • KvK: 20123374
  • BTW: NL 0014 50762 B94