Poortwachterkalender

Om werkgevers te helpen het aantal werknemers dat langdurig ziek is terug te dringen, is de Wet Verbetering Poortwachter opgezet. Dit houdt in dat werkgever en werknemer zich samen met de arbodienst of bedrijfsarts inspannen om de getroffen werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Daar zijn verschillende stappen voor vereist. Om u te helpen hebben wij de Poortwachterkalender ontwikkeld, waarmee u alle stappen op een rijtje hebt. Vul het formulier in en ontvang gratis de agenda!

Neem contact met ons op. We helpen u graag!

 • *Deze gegevens worden door ons niet bewaard en zijn uitsluitend bedoeld om voor u een overzichtelijke Poortwachterkalender te creëren waarop alle betreffende informatie in één document te vinden is.
 • Datum 1e ziektedag

  Geef hieronder de dag van de maand, maand en jaartal in. Als voorbeeld: 04 (DD), 09 (MM), 2020 (JJJJ) voor de datum 04-09-2020.

 • Gegevens bedrijfsarts

  Vul hieronder de gegevens in van de bedrijfsarts (contactpersoon).

 • Gegevens casemanager

  Vul hieronder de gegevens in van de casemanager (contactpersoon).

 • TIP Maak een verzuimverzamelmapje voor iedere medewerker. Dit kan fysiek in een map en digitaal in de computer. Bewaar alles, ook korte gespreksnotities. Door structureel alle acties goed te bewaren voorkom je op termijn veel zoek en bedenkwerk tegen de tijd dat de WIA-aanvraag de deur uit gaat.