Face to Face: erg prettig!

Ik zat ziek thuis en kon niet terug keren in mijn eigen werk. Op zoek dus naar ander werk, maar wat dan? Wat is er mogelijk? Wat wil ik en wat kan ik? De begeleiding die ik van jou kreeg was voornamelijk lekker praktisch: praten over de rapportages van testen die ik maakte, meehelpen brainstormen over mogelijkheden. Ik vond het erg prettig dat het face to face was, alleen maar achter de computer werken vind ik niks. Als het nodig was kon je sneller terugkoppelen en snel schakelen, dat was fijn.

 

Ik had gehoopt nu wel weer aan het werk te zijn, helaas helaas….. hoewel ik veel heb gedaan en geleerd (ook over mezelf) ben ik weer terug bij af. Dat ligt niet aan jou of mij, maar aan mijn lijf. De uiteindelijke volledige afkeuring van het UWV was toch nog slikken. Maar ik kan mezelf in de spiegel blijven aankijken, ik heb er echt alles aan gedaan. Dat maakt het nu wel makkelijker om de situatie te accepteren. Dat neemt niet weg dat ik af en toe denk “potverdorie, kon ik het maar!” want ik wil zo graag werken…. Maar het is fysiek gewoon niet meer mogelijk helaas.

 

Dankjewel voor de prettige gesprekken die we hadden! En het feit dat ik altijd nog een beroep op je mag doen, dat voelt goed.

 

N. de B.

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact