Opnieuw het theater in: “Golven van Geluk”

Na de eerste keer dat ik ‘zakelijk op de planken ging’ in theater De Schuur in Zevenbergen is het altijd blijven borrelen. Dit smaakt naar meer….. Onlangs kwam iemand bij me om te praten over hoe ik het destijds heb aangepakt met mijn voorstelling ‘Fenix, de levensloop van een burn-out’. En ineens wist ik het: nu ga ik een datum publiceren. Gewoon doen!

Waarover deze keer?

Vorige keer in het theater nam ik mijn werk als leidraad. Voor de pauze de 4 fasen naar een burn-out, na de pauze de 3 fasen van herstel. Nu neem ik weer mijn werk als leidraad. Maar het is meer dan dat, het gaat over hoe ik in het leven sta. Ik ga je meenemen in het verhaal van de frequenties van het voelen: op de golven van geluk.

Hoe het er precies uit gaat zien? Ik heb werkelijk nog geen idee. Het borrelt weer heerlijk aan alle kanten. Ik verheug me enorm op het creatieve proces waar ik mezelf inzet.

Save the date: 17-01-2022

Waarom dan? Omdat het dan Blue Monday is en je dan vast wel een verzetje in de goede richting kan gebruiken.

Wil je vast inschrijven om zeker te zijn van een plaats in het gezellige theater in Zevenbergen? Mail me: froukje@werkwegen.nl

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Contact