Hard gewerkt aan minder hard hoeven werken.

Toen wij elkaar leerden kennen zat ik in een burn-out. In mijn bovenkamer wat één grote grijze wolk, ik kon nergens soep van maken. Dit resulteerde bij mij in onzekerheid, boosheid, frustraties en pessimisme (iets dat helemaal niet in mijn natuur zit).  Voornamelijk op de punten waar ik juist grip zou  moeten hebben, was dat compleet weg.

Je bent hier geen nummer. We gaan gewoon in gesprek en jij prikt door op wat zich aandient. Het was eigenlijk in de verschillende stadia van mijn herstel iets anders wat me heeft geholpen. Eerst bij het opvangen: je luisterend oor. Daarna steeds ook: het maatwerk, ondersteunen in wat ik op dat moment nodig had om mee geconfronteerd te worden. Ik wist wel dat ik op zoek moest naar ‘Joël 2.0’ maar kon die vanuit mijn eigen scope niet vinden. De tools die jij uit je ervaring en kunde hebt aangereikt zijn precies de tools die ik (altijd al) nodig had om mijn onderontwikkelde eigenschappen aan te pakken. Iets wat ik/men moeilijk alleen kan.

Het is nu aan mij om door te ontwikkelen wat ik geleerd heb. Ik kan niet in de toekomst kijken maar ik denk dat er voldoende aanknopingspunten zijn waardoor ik die ‘Joël 2.0’ kan worden en dus niet meer in burn-out-achtige situaties terecht zal komen.

We startten in juni, het is nu december. Ik werk nu 3×7 uur in mijn eigen werk. De grijze wolk komt soms nog heel even langs, maar ik ben er weer bijna helemaal. ik voel dat ik weer in de goede flow zit. Mijn eigen positieve ik is er weer. Dat kreeg ik laatst ook te horen van iemand die me een tijdje niet gezien had “Zó, jíj ziet er weer goed uit!”

Joël

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact