Duidelijk, persoonlijk en enthousiast.

Toen we begonnen wilde ik wel re-integreren maar wist ik niet hoe en voelde het als zwemmen zonder bandjes. Ik was wel aan het proberen om terug te komen in mijn eigen werk maar wist niet hoe dit vorm te geven. Ik wist ook niet wat er aan de hand was met mijn lijf na de burn-out. Ik zocht naar energie, maar vond die niet.
Wat me erg hielp was je uitleg over burn-out en daarna de (h)erkenning. Jouw begeleiding in ‘eerst goed voelen’ en dan tijd opbouwen (het procescontingente) en het overleg met de bedrijfsarts daarover heeft me geholpen. Je gaf én een duidelijke uitleg én je bent een warme persoonlijkheid met veel enthousiasme. Het was prettig dat je niet via een “boekje” werkt, maar passend bij de persoon begeleidt. Je bewoog mee met mij en dat was fijn en helpend.
Ik denk dat ik het wel alleen ga redden nu. Ik ben inmiddels weer volledig aan het werk in mijn eigen werk, deels nog arbeidstherapeutisch om de duurzaamheid van het herstel te tonen. Ik vind het jammer dat jij niet eerder bent ingestroomd, want toen wij gingen samenwerken ging ik pas echt stappen maken. Nu heb ik er vertrouwen in dat het me gaat lukken. En mocht het toch nog nodig zijn, dan weet ik dat ik je altijd kan raadplegen.
Sandra

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact