Het is een spiegel voor mezelf geweest.

 

Ik was in de maatschappij uitgevallen door een burn-out. Ik had een ernstige energiestoornis en forse cognitieve klachten. Toen wij de spoor2-coaching startten was ik nog niet in staat om volledig te werken. Ik had zelf een vervroegd spoor2 aangevraagd, omdat ik wist dat een gepaste oplossing niet lag bij een functie binnen de huidige werkgever. Ik heb geprobeerd om uren op te bouwen in het eigen werk en twee andere functies, maar dit ging niet door verschillende factoren, zoals stress, een intensieve belasting op mijn cognitief functioneren en de flexibiliteit wat van mij gevraagd werd, meer dan ik daadwerkelijk aan kon. Dit resulteerde ook in een aantal terugvallen. De conclusie was dat ik niet terug kon naar mijn huidige functie of één van de andere functies binnen dezelfde organisatie. Ik ben toen even gestopt met werken in spoor1 en na een maand niet werken ging het snel een heel stuk beter! Ik kwam eindelijk echt tot rust.

Toen kwamen wij in contact bij de start van spoor 2. Wat me met name aansprak was dat je bij de basis begon: het inventariseren van mijn kernwaarden, wie ben ik als persoon? De tools die je gebruikte waren fijn om mijn blik te verruimen. In de coach gesprekken was het prettig dat je heel direct bent, er niet omheen draait. Je kan goed spiegelen en uitleggen vanuit een helikopterview ‘hoe het werkt’. Het is voor mij belangrijk dat ik goed begrijp hoe het werkt, dat ik dat kan plaatsen in mijn eigen situatie.

Nu gaat het goed. Ik ben al een paar maanden aan de slag in een nieuwe functie bij een andere werkgever. Ik heb hier vrij snel kunnen opbouwen in uren. En met ingang van volgende maand ga ik daar in dienst. Die opbouw ‘in het nieuwe normaal’ was mede mogelijk door de coaching, tips en tricks die ik van jou heb gekregen. Dank je wel hier voor!

Dit hele proces is een spiegel voor mezelf geweest. Ik heb veel nieuwe inzichten op gedaan. Ik ken mezelf nu echt. Ik ben gegroeid als persoon, heb leren voelen en luisteren naar mijn lichaam en ik ben vooral ook heel blij dat ik met balans weer kan mee draaien in de maatschappij.

Jessica

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact